Популярна українська співачка NK (Настя Каменських) активно ділиться із своїми підписниками в Інстаграм фото та відео свого життя. Її акаунт налічує понад 5 мільйонів читачів,відповідно фанатів цікавить усе, що відбувається із їхньою улюбленою зіркою.

Сьогодні вона поділилась серією фото підготовки до виступу. На фото вона у короткій червоній сукні, колготках-сіточці та шикарними кучерями.

Вона запропонувала своїм підписникам обрати краще фото із серії.

І тут фанати побачили невідповідність – на задньому плані за зіркою висіло дзеркало, у відображенні якого вони побачили, що положення руки артистки не відповідає тому, що на фото. Дійшло до того, що фанати зірки почали хилити у бік містики...

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Як згодом виявилось, у ввдображенні зовсім інша людина. Тож,хвилюватись не варто. Із рукою улюбленої NK усе в порядку.

До речі, це вже не вперше, підписники Насті Каменських хвилюються із приводу ненормального стану її рук. Кілька років тому, вони вирішили, що рука на її фото, занадто довга. Проте, навіть тоді, виявилось, що то просто так лягло світло на фото.

Нагадаємо, Настя Каменських в купальнику випадково видала секрет "стрункості": "Я теж живіт втягую"

Також Знай.uа писав, Потапа застукали в ліжку з незнайомкою, тільки Насті Каменських не показуйте: "Приємно дивитися..."

Як раніше повідомлвя Знай.uа Настя Каменських з відчуженим поглядом прокинулася в ліжку без Потапа: "Така справжня"