Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська частенько радує шанувальників всілякими відео і гарячими відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч чоловік.

Ще недавно знаменитість ділилася гарячим відео, опинившись в сірій сукні з непристойно високими вирізами з боків, які тільки підтверджують той факт, що вона постала без нижньої білизни. Згодом Ольга все ж видалила цю публікацію.

Ольга Цибульська, скріншот з відео
Ольга Цибульська, скріншот з відео

А зараз Цибульська виставила Stories поста Павла Зіброва і зазначила, що він єдиний чоловік, якому притаманна одна маленька, але важлива особливість.

"Єдиний чоловік в українському шоу-бізнесі, який публікує фотографії, де красивий не тільки він, а ще й хтось інший😂", - пише виконавиця.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories
Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories

"Бекстейджу від @alex_demydenko багато не буває! Дякуємо своїм колегам за настрій і командний дух, телеканалу Україна за адаптацію такого масштабного шоу! @spivayut_vsi 🤩 👍 відкрили багато нових талантів і вже чекаємо прем'єру!", - пише особисто Зібров у себе на сторінці.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська станцювала просто за кермом авто: водії, бережіться

Як повідомляв "Знай.ua", кума Дзідзьо Цибульська потанцювала у відвертій сукні без трусиків: "Шикарний"

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська закотила сцену через нову віллу, "нареченому" не пощастило: "Дядько Кринж..."