Здавалося б, тільки нещодавно, зіркова пара Сергія та Сніжани Бабкіних відверто розповіли в інтерв'ю про свої відносини. Сніжана поділилась, як їй стало відомо про зради чоловіка. Також вона сказала, що зважилась на розлучення, та згодом повдомили, що змінила своє рішення, бо вважає правильним зберегти родину.

Відтоді її життя змінилося - вона активно веде Instagram і помітно, що вона стала більш розкутою. Наприклад сьогодні, Сніжана поділилась із своїми підписниками, як минув її день:

"Коротко о том, как прошли мои выходные - мокрая и счастливая! Как я спасаюсь от жары?

Ну, во-первых я не спасаюсь, а стараюсь наслаждаться! Тёплый период - он такой короткий. И даже, получая его, мы хотим быстрее перелететь в холод. А там что? Будем сидеть и ожидать Солнышк.

А может хватит постоянно чего-то ожидать? Начнём Наслаждаться?" - написала вона у профілі біля свого щасливого фото.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також вона дала кілька порад, як легше перенести спеку:

"Утром я умываюсь льдом. Лёдик добавляю во все стаканы с водой.

Готовлю лёгкую еду, много овощей, фруктов, зелени. Телу так легче в жару.

Убрала режимное питание. Ем, когда слышу от тела «Хочу», а это может быть и один раз в день. В остальное время пью и перекусываю фруктиками.

Вечером опускаю ноги под кран с холодной водой и несколько минут сижу. Это снимает жар и напряжение.

Каждый душ заканчиваю прохладной водой.

И «лежу на Леднике». Что это такое, спросите вы? Ложусь на пол. Начинаю растягивать каждый вдох, каждый выдох. Представляю, что лежу на Леднике. Чувствую, как тело окутывает холодное облако. Вдыхаю лёд, выдыхаю снег. И такие 5- минутки работают!!! Через пару дней вы будете всё больше и больше ощущать это снежное Волшебство. Попробуйте смещать акценты с негатива и усталости на что-то приятное, которое происходит с вами каждый час! А оно происходит! Важно видеть!" - написала загадкова Сніжана.

Нагадаємо, Дружина Сергія Бабкіна Сніжана показала, як правильно медитувати, зможе навіть новачок

Також, Знай.uа писав Сніжана Бабкіна зробила вибір після зрад чоловіка: "Ніколи не пізно прокинутися"

Як раніше повідомляв Знай.uа Дружина Сергія Бабкіна показала, як її чоловік командує їй під час прибирання: "Можеш мести..."