На столицю прийшов справжній потоп. На телеграм-каналі Х*вий Київ показано, які пристосування використовували українці, щоб пересуватися вулицями.

Поки інші жителі решти частини України знемагають від спеки, 19 липня на столицю прийшло справжнє стихійне лихо. Спочатку піднявся сильний вітер, який зносив все навколо.

потоп у Києві, скріншот з відео
потоп у Києві, скріншот з відео

Потім почалася величезна злива, до якої виявилися не готова інфраструктура столиці. Вода заблокувала не тільки роботу наземного транспорту, а й пішохідні підземні переходи, звідки можна було потрапити в Метрополітен.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У підсумку під водою опинилися Берестейська, Петрівка та Академмістечко. У деяких місцях рівень води досяг 20-20 сантиметрів. Одна з ймовірних причин таких проблем в столиці: непрацююча система ливневок.

Деяким жителям Київ довелося проявити чудеса винахідливості, щоб кудись потрапити. Адже машиною в деяких місцях було проїхати неможливо.

Зокрема, один з киян здивував перехожих тим, що використовував в якості пересування дошку для серфінгу і весло. Під схвальний регіт і питання про те, куди він пливе, самотній подорожній продовжив свій заплив.

Раніше портал Знай.uа писав, що Кримське сміття через потоп несе в Чорне море: екологічна катастрофа в регіоні.

Як повідомляв Знай.ua, над Києвом нависла незвичайна " хмара-ковадло: унікальне видовище зняли на камеру. Над столицею нависло незвичайне Хмара у формі ковадла, яке досить не часто можна побачити.

Також портал Знай.ua писав, що спека в Київській області змінилася штормом і градом з буревієм по всій території. У деяких регіонах Київської області переросли в град і шквальний вітер. Хвацько досягає 15-20 метрів в секунду.