Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу 26-річна виконавиця розмістила в соцмережі пост, на тему закінчення зйомок нового вокального шоу "Співають всі", яке вийде вже цієї осені. Артистка була там в ролі судді-експерта, оцінюючи таланти учасників.

Аліна подякувала всім за пройдений шлях і отримані емоції, також зазначила, що скоро і всі телеглядачі зможуть побачити новий проект.

Варто зазначити, що телеканал "Україна" оголосив імена перших десяти експертів в шоу "Співають всі" – це TAYANNA, Jerry Heil, Іво Бобул, Міша Романова, Віктор Павлік, Слава Дьомін, Марина Одольська, Влад Ситник, Ассія Ахат і Роман Скорпіон.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу відповіла на чутки про розставання з Романом Полянським: "Володимирович засмутився". Аліна Гросу зізналася, як засмутився Полянський, коли його ім'я написали з маленькою

Нагадаємо, що Аліна Гросу виставила напоказ своє тіло, оцінка не забарилася: "Треба працювати". Співачка зізналася, що сумує за пляжем і відпочинком, адже зараз у неї багато роботи.

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу зізналася, чи можливо "домовитися" з членами журі "Співають всі": "По правді...". За словами співачки шоу "Співають всі" стане найчеснішим проектом в історії через велику кількість членів журі.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала всі свої пікантні образи в одному відео: від черниці до Круелли. Аліна Гросу запросила шанувальників на її концерт в Одесі