В іспанському місті автомобіль на повній швидкості влетів у натовп. Десять осіб отримали поранення.

Подія трапилася в іспанському місті Марбельї. Автомобіль врізався в кількох людей, що сиділи на терасі бару на курорті Коста-дель-Соль, передає портал Mail Online.

Інцидент стався в середині дня, коли весь район був переповнений відвідувачами, які обідали, сказав Рауль Мороте, чия сім'я володіє кількома ресторанами на популярному проспекті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами очевидця, автомобіль рухався зигзагами і зносив все на своєму шляху. Це призвело до того, що постраждало десять осіб.

Представник поліції повідомила, що іспанськими правоохоронцями було заарештовано водія автомобіля. На даний момент вони проводять розслідування щодо обставин події. Ходять чутки, що за кермом автомобіля сидів чоловік, який страждав психічним розладом.

На відео з місця аварії, однієї з головних магістралей прибережного курортного міста, можна побачити машини швидкої допомоги і поліцейських, в той час як офіціанти намагаються допомогти постраждалим в пригоді.

Раніше повідомляли, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.uа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.