Олександр Шоковський попередив українців про серйозні погіршення погодних умов в Україні. Відповідний пост він зробив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Легендарний воротар збірної України і Динамо Київ вже кілька років займається тренерською діяльністю. Олександр Шовковський на даний момент є асистентом коуча національної збірної.

На своїй офіційній мережі він має 45,1 тисячі передплатників, з якими він ділиться не тільки подробицями свого особистого життя, тренерською діяльністю, але також і попереджає про різку зміну погоди.

19 липня Олександр Шовковський опублікував пост якраз присвяченій змінам показників погоди. Він зазначив, що 21 липня в Києві та області очікуватимуться неймовірні опади.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

однак я поки не можу згадати, щоб ця сама програма видавала такі показники (вище 20 мм), які вона прогнозує в найближчу середу !!!! Будьте уважні і намагайтеся в середу 21 липня без особливої потреби не виходити з дому !!! P. S. Для порівняння, сьогодні в програмі показники були не вище. 8 мм!
, - повідомив він.

Зазначимо, що 19 липня на столицю обрушилося справжнє стихійне лихо. Спочатку піднявся сильний вітер, який зносив все навколо. Потім почалася величезна злива, до якої виявилися не готова інфраструктура столиці: на багатьох вулицях можна було спостерігати води по пояс. І програма українського спортсмена пророкує, що в середу рівень опадів перевищить показники понеділка більш, ніж удвічі.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.иа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі.