Дівчину "відфутболили" з роботи через українську мову: "Вам буде некомфортно...".

Молода дівчина відгукнулася на вакансію корпоративного психолога в міжнародну логістичну компанію "Columb Trade". Після півгодинної співбесіди в режимі телефонного дзвінка, їй не дали конкретну відповідь і вона вирішила дізнатися причину такого рішення.

Співробітник компанії аргументувала відмову тим, що у них в компанії відбувається спілкування російською мовою і дівчині буде некомфортно.

"Холостяк" Добринін наново закохався в Дашу Квіткову після пологів.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, вранці 13 липня народила сина. При цьому її чоловік брав участь в її пологах як партнер.

У підписі до відеозапису він висловив здивування тим, як жінки можуть встигати виконувати різні завдання.

Микита Добринін, скріншот: Instagram Stories
Микита Добринін, скріншот: Instagram Stories

Мешканка Індії народила немовля з трьома головами.

Його поява спровокувала ажіотаж релігійних індійців.

Подія зібрала багато паломників, які хотіли побачити аномалію. Вони вірять, що немовля з трьома головами - це втілення Бога.

На жаль, медична практика говорить про те, що діти з таким дефектом, як правило, не живуть довго.

Повернули майже 30 тисяч боргу: на Закарпатті українка відсудила незаконно списані гроші, як їй це вдалося.

Анна заборгувала кредит ТзОВ "Інтеркеш Україна". Вони, звернулися в свою чергу до суду, щоб ті зобов'язали жінку сплатити борг у розмірі 24,9 тисячі гривень, а також судовий збір у сумі 1,9 тисяч гривень.

Тепер, компанія зобов'язана повернути жінці практично 22 тисяч гривень, які з неї були відняті.

Борги за кредит, скрін відео
Борги за кредит, скрін відео

Колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська поскаржилася на роботу: "Сприймали як гору м'язів"

19 липня вона опублікувала пост на честь нещодавно введеного національного свята Дня тренера. Вона подякувала користувачам соціальної мережі Instagram, які нагадали їй про це чудове свято.