Київська логістична компанія відмовила дівчині в роботі через те, що вона говорить українською мовою.

Молода дівчина відгукнулася на вакансію корпоративного психолога в міжнародну логістичну компанію "Columb Trade". Після півгодинної співбесіди в режимі телефонного дзвінка, їй не дали конкретну відповідь і вона вирішила дізнатися причину такого рішення.

Співробітник компанії аргументувала відмову тим, що у них в компанії відбувається спілкування російською мовою і дівчині буде некомфортно.

Дівчину обурила причина відмови, адже її оцінили не за професійні навички, а за особистий вибір, який ніяк не відноситься до роботи в компанії.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Варто зазначити, що відповідно до закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної", прийнятого у 2019 році, з 16 січня 2021 року вона має стати основною мовою і у сфері послуг у країні. Підприємства та організації всіх форм власності, у тому числі інтернет-магазини, відтепер мають обслуговувати споживачів та надавати інформацію про товари та послуги державною українською мовою.

Раніше ми писали про те, що Господи, допоможи знайти роботу: найсильніша молитва на удачу і залучення грошей. Молитва, яку слід читати при безробітті, Щоб Ісус знайшов місце при чесній праці.

Нагадаємо, що чоловікам-30, жінкам-25 років: як вимірюється трудовий стаж і хто вийде на пенсію раніше за інших

Як повідомляв Знай.uа, від 23 до 53 відсотків перехворілих людей потім місяцями скаржаться на непрацездатність, - Арістов