У дитячому оздоровчому таборі в Лазурному Херсонської області вожата застосувала фізичну силу до дитини. Про це розповіли в телеграм-спільноті «чорний список».

«А ось так вожата спортивно-оздоровчого табору #Прибережний в Лазурному виховує дітей. Дитина кричить від болю... Гарне оздоровлення...", - підписали Відео його автори.

На відео-коридор, в якому на підлозі лежить хлопчик, а над ним схилилася вожата, вивернувши дитині руку за спину.

Скрін, " чорний список"
Скрін, " чорний список"

"Мене слухатися. Ти мене зрозумів? Ні? Я тобі руку зламаю, у мене фізичної сили вистачить... Ти мені навіть синець не залишиш», - чути, як загрожує вона дитині.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У цей момент хлопець, який знімав все на камеру, не витримує.

"А вам не здається, що ви ненормально робите, дитині руку заламуєте?", - запитує він у вожатої.

"А ви що тут робите? Нормально все... Зараз я з вами окремо поговорю!», - обіцяє вожата.

"Відпустіть, будь ласка, дитину!", - просять свідки.

"У мене є дозвіл. Хочете, відведіть його до Івана Петровича на татамі. Хочете? Вести. У мене через цю дитину тричі психологічний зрив був», - скаржиться дівчина.

"Так покличте тренера!», - вимагають очевидці.

"Че? Якого тренера? Немає у нього тренера, він психічно хворий!», - стверджує вихователька.

"Те, що він психічно хворий, не означає, що потрібно руки заламувати... ви вожата, ви повинні розбиратися, але не силою. Повинні директора покликати. Не йдіть на вожатого, шукайте іншу роботу", - обурюються свідки розправи.

"Я піду. Я сюди більше ні ногою. Ходіть, ведіть його ... тоді не розумничайте", - обіцяє вожата.

У коментарях думки з приводу методів виховання розділилися.

Скрін, відео " чорний список
Скрін, відео " чорний список

Скрін, відео " чорний список"
Скрін, відео " чорний список"

"Та як на мене то норм, він бугай вже здоровий, і не дівчинка, а за вчинки потрібно карати, та й нічого такого вона не робить, просто притримує руку», «ось у нас фізрук був, так той міг ляща прописати, по-батьківськи, за куріння, за матірщину», "Правильно! Я б взяв ремінь, затиснув малого між ніг і отхр*нячив би по дупі, щоб тиждень боліло», - вважають одні.

"Відразу ж повинні були викликати поліцію... скільки виродків тільки земля носить ... сволота яка, над дітьми знущатися«, " Провети роботу розмовного характеру і відправити його до завідувача. Далі викликати батьків", - не стримують обурення інші.

Скрін, " чорний список"
Скрін, " чорний список"

Нагадаємо, що чоловік з Дніпропетровської області організував "реабілітаційний" центр, в якому насильно утримував людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпропетровській області під час святкування випускного вечора школярі масово отруїлися стравами, що подаються.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі біля популярного торгового центру помітили чоловіка, який заманює дітей до себе в машину.