Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала зворушливе відео просто з Італії.

Так, 63-річна Людмила Балан розповіла, що її запросили у Верону на перший день народження маленької дівчинки на ім'я Лія, де артистка із задоволенням виступила в банкетному залі.

На знаменитість чекав несподіваний сюрприз - на заході вона зустріла свого земляка - священика отця Володимира, який родом з молдавського міста Резина. Володимир попросив Людмилу заспівати для нього і та не змогла відмовити, виконавши хіт "Romantică" Софії Ротару.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"В Італії !!! ❤️🙏

Отримавши запрошення зробити сюрприз на день народження маленької Лії з Італії, я мала честь зустрітися зі священиком з Верони, молдаванином з Резини !!!

Священик був на іншому заході в тому ж місці, і він просто зайшов, щоб привітати мене і попросити заспівати йому пісню…

Я співала з великою любов'ю до отця Володимира і була глибоко зворушена цією зустріччю ... ❤️🙏"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату