У космос відправляється найбагатша людина світу засновник Amazon і власник Blue Origin Джефф Безос.
Трансляція польоту відбувається на сайті BlueOrigin. com.
Так, стало відомо, що у вівторок, 20 липня космічний туризм здійснить засновник найбагатшої людини світу Джефф Безос. Старт польоту - о 16: 00 за київським часом. Відзначимо, що політ приурочений 52-й річниці місії Аполлон-11 - в цей день в 1969 році Ніл Армстронг і Базз Олдрін висадилися на місяць.

фото Getty Images
власник Amazon Джеф Безос // фото Getty Images

Ракета злетить, досягне приблизно 40 км висоти, після чого від неї відокремиться капсула. Якийсь час обидві частини будуть підніматися за інерцією до точки апогею, після чого почнуть вільне падіння і здійснять посадку.

На кораблі New Shepard будуть засновник Джефф Безос, його брат Марк, 82-х річна астронавтка, учасниця Mercury 13 Уоллі Фанк, 18-ти річний Олівер Деймен.

Джефф Безос успішно злітав у космос на кораблі New Shepard
Джефф Безос успішно злітав у космос на кораблі New Shepard


Зазначимо, що ракета-носій на борту з Джеффом Безосом успішно відокремилася від пасажирської капсули і приземлилася на землю. У мережі вже з'явилися фото після приземлення, всі члени екіпажу виглядають дуже щасливими.

Джефф Безос успішно злітав у космос на кораблі New Shepard
Джефф Безос успішно злітав у космос на кораблі New Shepard

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще
Що цікаво, цей політ повинен встановити щонайменше три світові рекорди: в космосі побувають наймолодший і найстаріший астронавт, а також найбагатший - власне, сам Джефф Безос.

Нагадавши, Дружина Джеффа Безоса отримала $ 35 млрд після розлучення і пішла до простого вчителя. Колишня дружина Безоса тепер живе в Сіетлі

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Джефф Безос покине свій пост в Amazon. Безос вирішив відійти від справ

Також "Знай.uа" писав, молодий львів'янин перетворився з бездомного на Джеффа Безоса і став прикладом для мільйонів: "Я був безнадійною людиною". Хлопець почав власний бренд