Влітку завжди хочеться чогось прохолодного та смачненького. Саме тому найголовнішим літнім смаколиком є морозиво. Його існує неймовірна кількість різновидів, проте можна поекспериментувати й приготувати його вдома.

Приготування морозива в домашніх умовах не потребує спеціальних приладів та не займе у вас багато часу. Можна приготувати одразу кілька порцій морозива і смакувати при нагоді. Рецептом корисного домашнього морозива без молока поділилися у Телеграм-каналі "Смачна хата".
Інгредієнти:
  • 100 грамів банана
  • 60 грамів чорниці ( можна використати полуницю)
  • мед за смаком
  • чайна ложка лимонного соку
Спосіб приготування:

Домашнє морозиво, скріншот із відео
Домашнє морозиво, скріншот із відео

Підготуємо всі інгредієнти та покладемо в чашу блендера. Змішуємо все ретельно до однорідної консистенції. Готове морозиво можна відправити до морозилки або ж їсти одразу.
Також можна приготувати й шоколадне морозиво, але тоді до банана замість ягід варто додати кероб і ви отримаєте ніжний шоколадний смак. Смачного!

Нагадаємо, як виростити здоровий часник: прості секрети врятують від виродження. Настає момент, коли для отримання повноцінного здорового врожаю потрібен оновлений посівний часник.

Як повідомляв Знай.uа, полуниця сусідам на заздрість: як підгодувати для хорошого врожаю. Дотримання простих правил догляду при вирощуванні полуниці важливі для пишного цвітіння і багатого врожаю.

Також портал Знай.uа писав, оригінальний рецепт лечо з кабачками: консервуй і взимку не голодуй. Як приготувати смачне угорське блюдо лечо на основі кабачків. Рецепт класичного лечо і з виноградом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще