Українська поп-виконавиця, актриса, модель Kamaliya (справжнє ім'я – Наталія Вікторівна Захур) любить радувати своїх шанувальників фото і відео з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 220 тисяч осіб.

Цього разу 44-річна співачка опублікувала сімейну фотографію зі своїм чоловіком – пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром і розмістила пост з кращими побажаннями всім мусульманам і їх сім'ям з нагоди свята Курбан-байрам.

"Бажаю мусульманам та їхнім родинам у всьому світі миру, злагоди, щастя, міцного здоров'я та благополуччя з нагоди свята Курбан-байрам. Ід Мубарак вам і Вашому дому", - написала Камалія.

Варто зазначити, що Курбан-байрам-дослівно перекладається як "свято жертви". Він відзначається мусульманами всього світу через 70 днів після завершення священного місяця Рамадан. А також, для арабів привітання " Ід мубарак" є універсальним поздоровленням будь-якого свята і є аналогом російського привітання "Зі святом!".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Камалія показала чоловіка, якого обожнює навіть без мільйонів: як дві краплі. Українська співачка привітала свого батька з днем народження.

Нагадаємо, що Камалія возз'єдналася з чоловіком після розваг на Івана Купала: "Це тил".

Як повідомляв Знай.uа, Камалія показала свої головні коштовності, і це не мільйони чоловіка

Також портал Знай.uа писав, що Камалія втекла святкувати Івана Купала без чоловіка: "З новим членом сім'ї"