Тарас Тополя показав, як прокотився на водному скутері по Середземному морю. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак, лідер групи" Антитіла " Тарас Тополя любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч шанувальників.

В середині липня Тарас Тополя разом зі своєю дружиною Альошею і дітьми вирушили відпочивати в Кіпр. Звідти він намагається публікувати різні фотографії, ділячись позитивними емоціями.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зокрема, 20 липня співак опублікував відеозапис, як він катається на водному по Середземному морю. Весела компанія насолоджується моментом і співає пісню "Маскарад".

Якщо на горизонті водний скутер, значить бути покатухам. Головне щоб Маруся і мама @alyoshasinger відпустили))))
, - написав Тарас Тополя під постом.

Нагадаємо, Тарас Тополя "завис" у тещі і показав найкращий відпочинок: "відкрили сезон". Тарас Тополя влаштував собі відпустку

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Також "Знай.uа" писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!". Артист вказав на важливі речі