Соліст популярного гурту "Антитіла", посол ЮНІСЕФ в Україні та волонтер Тарас Тополя повідомив про довгоочікувану відпустку, яку він проводить разом зі своєю дружиною, співачкою Alyosha (справжнє ім'я – Олена).

На опублікованій в соцмережі Instagram 33-річний артист позує біля морського узбережжя.

Відомо, що зараз Тополя відпочиває з дружиною і дітьми в Кирилівці Запорізької області. Це рідні краї співачки, де живуть всі її родичі. Музикант зазначив, що Кирилівка – прекрасне місце для відпочинку з дітьми.

"Після концерту в Мелітополі взяли курс на море! Відкрили сезон;) Хочу розповісти більше про Запорізьку область, бо вона мені досить рідна, адже це батьківщина моєї коханої Alyosha:* Кирилівка – прекрасне місце для відпочинку з дітьми! Та й для дорослих тут знайдеться багато розваг. З одного боку лиман, де вирує підводне життя, з іншого – кришталеве Азовське море. Прекрасні рівні дороги із Запоріжжя до Мелітополя і Кирилівки! А по дорозі сюди, наприклад, з Києва, можна заїхати на Хортицю", - написав Тарас.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тарас Тополя, фото з Instagram

Нагадаємо, Тарас Тополя та Арсен Мірзоян стали учнями легендарної спортсменки Анни Різатдінової: "Познущалася над нами".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя з "Антитіл" дав мудрі поради українським випускникам: "Наприкінці Happy End".

Також портал Знай.uа писав, що Тарас Тополя похвалився красунею-дружиною у вишиванці: "День з коханою".