Відома українська телеведуча та експертка з етикету Ольга Фреймут має багато шанувальників. За її життям у соцмережі Instagram стежать 670 тисяч осіб, тому вона часто тішить їх цікавими подробицями з життя чи корисними порадами.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram
Ольга Фреймут, скріншот: Instagram

Цього разу Ольга Фреймут показала на кого намагається рівнятися. Зірка опублікувала коротеньке відео з ресторану, де відпочивала її старша донька Злата з бабусею Морін. При цьому, телеведуча відмітила, що попри поважний вік вона живе активним життям та подорожує.

Скріншот  stories Ольги Фреймут
Скріншот stories Ольги Фреймут

Тому Фреймут намагається брати з неї приклад та жити повний та яскравим життям. При цьому телеведуча сподівається, що у старості буде така ж активна, як і бабуся її старшої доньки.

Скріншот  stories Ольги Фреймут
Скріншот stories Ольги Фреймут

"Злата Мітчел та її бабуся Морін. У 85 досі за кермом, Морін має улюблені ресторани й за два тижні летить на Ібіцу з подругами. Беру з неї приклад", - зазначила Ольга Фреймут у підписі під відео.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Оля Фреймут в ліжку назвала свою секретну зброю: навіть чоловік не здогадується. Ольга Фреймут розповіла про те, що є її пристрастю. Своє визнання вона опублікувала в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляє портал Знай.ua 39-річна Ольга Фреймут здивувала фігурою в боді з глибоким декольте

Також Знай.ua писав, що Ольга Фреймут показала найдорожчу в світі дівчинку. Телеведуча і головна "наглядачка" в шоу "Від пацанки до панянки" опублікувала відразу дві історії на яких шанувальники можуть побачити її і крихітку Євдокію.