Популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова любить радувати шанувальників фото і відео в Instagram, де за нею стежать понад 130 тисяч осіб.

Як відомо, дівчина є телеведучою на відомому каналі ICTV, де веде рубрику для українських знаменитостей "33 За 3" у програмі "Ранок у великому місті" у форматі інтерв'ю. Суть такого проекту полягає в тому, щоб зірки відповіли відверто на поставлені запитання за обмежений час, а шанувальники цих зірок могли дізнатися їх краще.

Цього разу Олександра анонсувала новий випуск "33 за 3" з Олею Цибульською. У середу, 21 липня, о 08:30 ранку на телеканалі ICTV, артистка матиме можливість відповісти на запитання телеведучої.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що дружина Комарова з "Світу навиворіт" побалувала себе шикарним подарунком: Діма не купив. Телеведуча позує у красивого чорного кабріолета. У підписі до знімка вона в жартівливій формі розповіла про свій улюблений ритуал.

Нагадаємо, пиріг з чорницею від Олександри Кучеренко: дружина Комарова з "Світу навиворіт" видала простий рецепт

Як повідомляв Знай.uа, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко хотіла отримати комплімент, а нарвалася на критику: "Забули погладити"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко похвалилася новим досвідом: "Справжній кайф"