Відома українська естрадна співачка і акторка, 73-річна Софія Ротару, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто ділиться різними пубікаціями з особистого і творчого життя з численними шанувальниками.

Нещодавно син знаменитості, 50-річний Руслан Євдокименко, виставив зворушливе селфі із зірковою мамою, позуючи в аеропорту Бориспіль і зізнавшись, що вони дружною сім'єю відправляються на відпочинок.

Сама Софія Михайлівна приміряла чорне вбрання і окуляри-авіатори, розпустивши довге каштанове волосся.

Артистка вражала натуральністю і молодим зовнішнім виглядом з мінімумом макіяжу на обличчі, ніжно посміхаючись на камеру, а Руслан побажав аудиторії прекрасного настрою і удачі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Всім прекрасного настрою і удачі! 🌤"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи сім'ю численними компліментами: "відмінного відпочинку і прекрасного настрою, Руслан, Софія Михайлівна!😘 ❤ ️ 🙏 ", "Той випадок, коли мама виглядає молодшою за сина. ☺️👍", "❤️❤️❤️ обіймаю всією душею ❤️❤️❤️", " з матусею! Це щастя.", "Відмінного відпочинку❤️❤️❤️", " гарного відпочинку ❤️вічно молода наша Софія Михайлівна 😍❤❤❤".

Нагадаємо, син Ротару Євдокименко показав бабусину гордість

Як повідомляв портал Знай.ua, Софія Ротару вирішила поділитися фотографіями розкішного будинку

Також Знай.ua писав, син Софії Ротару "присоромив" зіркову маму на очах фанатів.