Відомий український продюсер, друг забороненого в Україні репера Василя Вакуленка (Баста), син легендарної Софії Ротару і батько красуні Соні Євдокименко Руслан Євдокименко зустрів перший день літа та День захисту дітей з повним келихом в руці. Представник шоубізу широко посміхнувся і побажав усім "теплого літа".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Руслана Євдокименка в мережі Instagram.

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

"Ну що, теплого літа всім! #первыйденьлета", - коротко підписав публікацію Руслан.

На свіжій фотографії можна помітити вже звичний для багатьох користувачів мережі щасливий вигляд Руслана Євдокименка. Що ж, чоловік продовжує займатися улюбленою справою, спостерігаючи за тим, як ростуть його успішні діти, а також за тим, як продовжує працювати його улюблена мама.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Віддані шанувальники, а також друзі Руслана Євдокименка почали активно коментувати публікацію і встигли поставити сотні лайків. Ось, що пишуть під фото: "Дякую дуже. Навзаєм", "Взаємно", "Вогонь", "Сонце", "Клас".

Також відомо, що буквально днями Руслан Євдокименко привітав свою доньку Софію Євдокименко з 20-річчям і розкрив невідомі подробиці того дня, коли сьогоднішня красуня з'явилася на світ: "Особливий День! Двадцять років тому, під час божевільної грози, ти з'явилася на світ! Дитя Коханняі! Софія, будь абсолютно щаслива! Будь здорова і нехай всі твої мрії стануть реальністю. Люблю тебе безмірно!".

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, онука Софії Ротару забігла в японський чайний сад посеред полудня: "Безтурботне місце".

Як повідомляв Знай.uа, онука Софії Ротару стала схожа на чоловіка: "Клас".

Знай.uа писав, син Софії Ротару Руслан Євдокименко став схожий на російського лідера.