Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів зі свіжої фотосесії, примірявши відразу три незвичайних образи для нового сезону шоу " Хто зверху?", яке Леся незмінно веде з Сергієм Притулою.

Так, артистка постала перед камерами в ніжно-рожевій сукні з глибоким декольте і аплікацією на рукаві, зібравши довге світле волосся назад.

Також зірка обтягнула струнку фігуру латексним вбранням винного кольору, прикрашеним пір'ям і грайливо посміхалася в блакитній сукні-комбінації з "пухнастими" вставками. Леся блиснула і довгими ногами, і тілом, над яким наполегливо працює.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Дуже просте питання - 1,2,3???...

...Хто Зверху new season 🔥"

Фолловери взялися вибирати кращий образ:" 3 мені дуже подобається, жива, не в масці😍", " Огооо Леся ,то що за така неймовірна фотосесія😍Тупо Голівуд, тупо бомба ракета🔥 🙌", "вау😍 оце образи", "фотка 3 - сцена народження - відразу ошатна♥️", "дуже красиві фото!Незвичайний образ ❤️", " Ваууууу😍 😍 😍 😍".