Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явився коротенький уривок з інтерв'ю, де артистка розповідала про свої плани на майбутнє і про те, чи вірить в магію.

На питання про те, чи варто шанувальникам виконавиці чекати на один дует з Баланом і коли він станеться, Тіна почала грайливо посміхатися і відповідати, що поки нічого не знає, а коли за кадром щось впало, поскаржилася, що їм заважають.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Patreon: питання про Дана 😏 💜 "

Фолловери не пройшли повз: "мені здається, що навпроти неї Дан...😄 😃 😃 ", "Ахахах, вона скопіювала прям манеру Дана, коли він давав інтерв'ю Осадчий😆 💜", "велика ймовірність що все таки Дан там,т.к Тіна після кожної відповіді на питання,вона відводить погляд направо.😏 🤗 🙂 ", "У вас дуети виходять класні.".