Олександр Еллерт показав шанувальникам, як він задумливо дивиться у вікно. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська актриса, зірка серіалу" кріпосна " Ксенія Мішина розійшлася зі своїм коханим - відомим автором-сценаристом студії "Квартал 95" і переможцем популярного реаліті-шоу "Холостячка" Олександром Еллертом. Про розставання Ксенія Мішина написала на особистій сторінці в соцмережі Instagram. Вона зазначила, що дане рішення є остаточним.

21 липня на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, на яку підписано триста шістдесят чотири тисячі осіб, він опублікував новий пост. На ньому видно, що український сценарист задумливо дивиться у вікно.

Свою фотографію він ніяк не підписав, проте користувачі соціальної мережі припустили, що чоловік досі не відійшов від важкого розставання з Ксенією Мішиною.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Час повернути себе собі"; "Чомусь згадалася пісня Іллі "Здрастуй, Ксюша, у мене все добре"; "Саша, ти сильний, розумний, впевнений, добрий, чуттєвий, ти будеш щасливий, обов'язково😍, подумати, а тепер посміхнися
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Олександр Еллерт зайнявся улюбленою справою Ксенії Мішиної і мало не злетів з гори: "паморочиться"

Теж, Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, з ким відпочиває після розставання з Еллертом - " мій захисник!"

Як раніше повідомляв Знай.ua Олексій Тригубенко " втік "на Сейшели після розставання Еллерта і Мішиної:"Можете мене привітати".