Ув'язнені у в'язниці суворого режиму взяли двох співробітників поліції в заручники і висунули вимоги. Вони заявили, що їм потрібен вертоліт і піца.

Ув'язнені в'язниці суворого режиму в центральній Швеції взяли в заручники 2 співробітників в'язниці. Вони забарикадувалися в одному з приміщень в'язниці Халлбю, передає портал Aftonbladet.

Одному зі злочинців двадцять чотири роки, а другий має Вік 30 років. Обидва сидять за вбивство. На місце події приїхали поліцейські і почали вести переговори з ув'язненими.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Учасники нападу вимагають, щоб їм було представлено вертоліт і двадцять піц з шашликів для всіх ув'язнених в їх блоці. Поліція виконала умови з їжею. За даний укладені пообіцяли звільнити одного заручника.

Більш того, що о четвертій годині вечора за шведським часом до в'язниці прибув вертоліт. Поки переговори все ще ведуться.

За останньою інформацією, засуджені зв'язали наглядачів і у них є леза бритви. Згодом стало відомо, що одного заручника вдалося звільнити.

Раніше портал Знай.uа писав, що Кримське сміття через потоп несе в Чорне море: екологічна катастрофа в регіоні.

Як повідомляв Знай.ua, над Києвом нависла незвичайна " хмара-ковадло: унікальне видовище зняли на камеру. Над столицею нависло незвичайне Хмара у формі ковадла, яке досить не часто можна побачити.

Також портал Знай.ua писав, що спека в Київській області змінилася штормом і градом з буревієм по всій території. У деяких регіонах Київської області переросли в град і шквальний вітер. Хвацько досягає 15-20 метрів в секунду.