В Україні активізувалися шахраї. Вони працюють нібито від імені ПриватБанку та незаконним шляхом виманюють гроші в українців.
Про це повідомив прессекретар ПриватБанку Олег Серга в Facebook.
Так, українців попередили, що шахраї вигадали нову схему та працюють нібито від імені ПриватБанку. Шахраї навіть використовують фейковий сайт із логотипом банку.

Фото зі сторінки Олега Серги
Фото зі сторінки Олега Серги

У свій шахрайський проєкт зловмисники заманюють пропозицією високого доходу. За словами прессекретаря банку Олега Серги зареєстрований невідомими особами в США сайт незаконно використовує логотип банку. При цьому він на 100% він є шахрайським.

На шахрайському сайті використовують посилання на неіснуючі інвестиційні проєкти, обіцяють високу прибутковість від імені реальних компаній без їхньої згоди, незаконно використовують айдентику банку та інших юридичних осіб.

Фото зі сторінки Олега Серги
Фото зі сторінки Олега Серги

"ПриватБанк попереджає клієнтів та всіх українців про небезпеку контактування з шахраями та участі у таких проектах, та звернувся до відповідних правоохоронних органів із заявою задля припинення діяльності шахраїв", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Харкові банкомат ПриватБанку відняв у чоловіка найцінніше: "знімав гроші для дитини"

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай" клієнт Приватбанку поскаржився на якість послуг закордоном: "Без роумінгу це неможливо"

Також "Знай" писав, що клієнти ПриватБанку залишаються без грошей через одне повідомлення: "хтось хотів перевести..."