На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського футболіста, зірки донецького "Шахтаря" і національної збірної України Тараса Степаненка, з'явився новий запис.

Цього разу він показав, чим займається у вільний від тренувань час.

"А як почався ваш день?», - підписав він ефектне відео, на якому разом з синами замітає і прибирає в гаражі. Хлопчики активно допомагають татові в цій нелегкій задачі, і ні в чому від нього не відстають.

"Секретне тренування гравців Шахтаря перед Лігою Чемпіонів", "Мені б прибирати в шортах і кросівках збірної", "Це скільки років не прибирали?", "Нова клінінгова компанія?", - жартують фанати зірки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Коли звільнений з Шахтаря», «Які у тебе помічники», «Добре попрацював - добре поснідав», «Навіть мітла – помаранчева», - сміються інші.

"Ось це, до речі, гідний приклад для всіх, хто хоче досягати успіху, підкорювати вершини, але при цьому залишатися простою і працьовитою людиною, показувати дітям приклад для наслідування! Великий респект і уважуха", - пишуть фанати футболіста.

Раніше повідомляли, дружину футболіста Павла Мамаєва знайшли без свідомості: коханка чоловіка загрожує їй судом.

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Боня з "Дом-2" натякнула на орієнтацію Кріштіану Роналду: "Так, ми спілкувалися".

Знай.uа писав, помер спортивний коментатор Юрій Розанов: озвучував найкращі футбольні та хокейні матчі.