Відомий український телеведучий, а також "Холостяк" Микита Добринін, знову показав милу фотографію новонародженого сина. Він став батьком вперше менше двох тижнів тому, і не може намилуватися малюком.

Новий пост з'явився на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram.

Там він опублікував милу, сімейну фотографію з сином Левом і дружиною Дашою Квітковою. Вони разом вирішили взяти невелику перерву від роботи, щоб перші дні провести з сином, і самим навчитися. Це їхня перша дитина, тобто раніше досвіду не було, і зараз вчаться всьому з нуля. Вони навіть вирішили відмовитися спочатку від допомоги бабусь і дідусів, щоб зробити все по своєму.

Знімок вийшов неймовірно красивим. Микита і Даша дивляться один одному в очі, закоханим поглядом, а син в цей час заснув на руках у тата.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Жінка краще за чоловіка розуміє дітей, але чоловік більше дитина, ніж жінка". Ніцше Так сказав. Згодні?😉 "- сказано в повідомленні під публікацією.

У коментарях під постом користувачі також вирішили висловитися з цього приводу. Чи Правда, що іноді чоловіки поводяться як діти, або це все ж міф.

"Це ще є анекдот, що у мене 3 дітей, 2 від чоловіка і 1 від свекрухи ❤️";

"Жінка теж іноді ще та дитина ♪ ";

"Або ж - у жінки завжди на 1 дитину більше, ніж у чоловіка 😜";

"100% згодна ☺❤️";

"Більше дитина, ніж сама дитина😂";

"100%🔥";

"Яке ідеальне фото".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Микита Добринін розповів про пережиті труднощі з вагітною дружиною: "ми з Дашею не були готові…"

Як повідомляє портал Знай.ua "Холостяк" Микита Добринін розповів про поневіряння з вагітною Дашею квітковою по орендованих квартирах: так живе пів України

Також Знай.uа писав, що Дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова без вагітного живота здивувала всіх