Російська співачка українсько-єврейського походження Лоліта Мілявська любить радувати шанувальників різноманітними відео і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,3 мільйонів людей.

Відомо, що Лоліта стала ведучою програми "ДНК-шоу". У цьому шоу зірки шоу-бізнесу здають аналіз ДНК і зустрічаються з ведучою, щоб обговорити результати тесту. Їх чекає не просто аналіз особистості, а відповіді на питання, які вони боялися почути, і одкровення, про які вони не готові були говорити.

А зараз артистка взяла інтерв'ю у самої себе. Як зазначила Лоліла, то це вийшло дуже чесне інтерв'ю з самою собою.

Як пояснила знаменитість, то спочатку їй читали розшифровку її аналізу ДНК, а після вона окремо на готові відповіді і реакції озвучувала аналіз.

Лоліта Мілявська, скріншот  із відео
Лоліта Мілявська, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Приємно поговорити з розумною людиною☺️ насправді, телевізійний рік на «П'ятниці» @fridaytv і «Прем'єрі» @ premier_online пролетів непомітно для мене. Сьогодні дознімаємо останніх героїв 1 сезону.⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Терпіти не можу прогрес, тому що не встигаю за ним😂, але генетика вразила. Це дуже чесне інтерв'ю, сама з собою. Спочатку мені редактор читала розшифровку мого аналізу, потім я окремо, на готові відповіді і реакції, озвучила аналіз. Вийшли дві різні людини).⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Подивіться весь сезон на "Прем'єрі". Іноді варто здати аналіз, щоб запобігти небажаному розвитку перебігу свого життя️ ️ Мне мені вже не виправити деякі гени, але тримати їх під контролем можна)", - написала виконавиця в пості.


"Скоро прийду до тебе)))❤️", " у мене двоїться в очах???", "Другої Уланової не буде. Як і другий, Лоліти. Так, що все нормально, хлопці", " Прикольно, звичайно, дізнатися про це у віці 50+ 😂 як то кажуть, поздняк кидатися)", "а я дивилася онлайн в прямому ефірі і там після слів Лоліти про дітей почалася нескінченна реклама презервативів 😅", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Лоліта Мілявська в чорному боді оголосила війну клімаксу: баба-ягідка в 57

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лоліта Мілявська в боді пострибала з молодим красенем і дозволила себе шльопнути

Також «Знай.иа " писав, що Лоліта Мілявська різко висловилася про походи в мавзолей Леніна: "ще й дітей водять"