Стало відомо, що на офіційному сайті Олімпійських ігор Україну відокремили від окупованого Криму кордоном. Зараз же помилку виправили.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства закордонних справ України в соцмережі Фейсбук.

джерело: МЗС України
джерело: МЗС України

"Як тільки ми дізналися вчора про некоректну карту на Олімпійському сайті, ми негайно зв'язалися з керівництвом МОК. Вони принесли вибачення за помилку. Вранці за токійським часом карта вже виправлена", - повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Олімпійські ігри в Токіо починаються вже сьогодні, 23 липня, і триватимуть до 8 серпня.

Нагадаємо, раніше Найбільший прапор в Україні: на Закарпатті потужно підтримали олімпійську збірну. В дитячо-юнацькій спортивній школі в Мукачеві на Закарпатті розгорнули найбільший Олімпійський прапор України. Довжина найбільшого олімпійського прапора України становить 32 метри і 32 сантиметри, ширина 150 сантиметрів.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сергій Бубка і Дарина Білодід взяли на Олімпійські ігри в Токіо оберіг від героїв, "заговорений на перемогу": "Слава Україні". В Олімпійському селищі Сергій Бубка поспілкувався зі спортсменами, дав поради щодо налаштування на відповідальний старт і поцікавився процесом їх акліматизації.

Також «Знай.иа " писав, що Україна презентувала форму для спортсменів для Олімпіади в Токіо, викликавши критику в мережі:"ні фантазії, ні родзинки". Національний олімпійський комітет України (НОК) представив форму , в якій 158 українських спортсменів братимуть участь у XXXII літніх Олімпійських іграх.