Вона популярна співачка, успішна жінка, щаслива мама. А ще зірка українського шоу-бізу – надто активна користувачка соціальних мереж. Зокрема, у своєму профілі в Instagram слава регулярно ділиться новими світлинами та відео. Деякі коментує, а біля деяких постів просто залишає кілька загадкових слів. І це подобається її підписникам-фанатам – адже за нею стежать понад 1 мільйон людей.

Нещодавно, на її сторінці в Instagram оприлюднили нову, не притаманну артистці, світлину. Слава Камінська позує у ліжку, зовсім без… макіяжу. Її фанатам дуже сподобалось це фото та образ зірки.

Під світлиною Слава небагатослівна – написала всього: «Доброго ранку».

Проте її фанатам знайшлося, що сказати – вони завалили її компліментами: «Какая классная», «Вы крутая», «Сексуальна, мила, гарна!». До того ж, відзначали, що без макіяжу їй набагато краще.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, віднедавна Слава Камінська більше не учасниця гурту НеАнгели. Вона вирішила обрати сольну кар’єру і тепер співаєта записує кліпи сама. Перший її сингл «Слава Богу», який побачив світ наприкінці травня став дуже популярним серед її фанатів.

Приблизно одночасно із випуском нового хіта, Славу запідозрили у романі із відомим екс-нардепом Кацубою. Проте, як пояснила журналістам Камінська – у неї є Однак на запитання журналістки Каті Осадчої про їхні стосунки Камінська запевнила, що у неї інший чоловік.

Нагадаємо, Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" поставила Славу Камінську на місце просто на сцені: "Вона мене не поважає багато років"

Також Знай.uа писав Славі Камінській - 37 років: співачка зізналася, чому ніколи не любила свій день народження

Як раніше повідомляв Знай.uа Слава Камінська засумувала перед своїм днем народження: "Депресія й апатія"