Відомий кулінар і популяризатор українських гастрономічних традицій Євген Клопотенко часто ділиться простими, але в той же час оригінальними рецептами страв.

Цього разу він вирішив показати, як заправляє звичну пасту незвичайним інгредієнтом. Йдеться про йогурт.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, показавши весь процес на камеру. Також, на одному з роликів він показав, як саме трапезує.

Кулінар каже, що сам не очікував, однак, йому дуже сподобався рецепт пасти з сиром, йогуртом і шпинатом. Поєднання не звичайнісіньке, однак, виходить неймовірно смачно.

Популярні новини зараз

Наталя Могилевська розповіла про "плагіат" Тіни Кароль: "Маю таку ще з 1998 року"

Олег Винник зізнався, як потрапив на нудистський пляж після випитого пива: "Якби побачив хтось..."

Наташа Корольова приховувала доньку, народжену другу-гею за 50 біткоїнів: "Був у нестямі від радості"

Як створити стильну ванну кімнату без дизайнера?

Показати ще

Таке воно ніжне, прям лоскоче неба. І йогурт - це ж геніально: як одночасно альтернатива вершкам і вину/лимона (по кислій частині). І при цьому він не настільки щільний і забитий, якими, як ми знаємо, можуть бути вершки. Аж відчуваю натхнення, коли розповідаю про це відкриття» - пише Євген Клопотенко у себе під постом.

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

Спочатку потрібно відварити пасту, на хвилину менше, ніж зазначено на упаковці.

Далі, берете 100 мл води, в якій варилася паста, і нагріваєте її на повільному вогні разом з вершковим маслом, сушеним часником, білим перцем і сиром (100 г). Коли розтане сир, додайте саму пасту, свіжий шпинат, 100г йогурту.

паста, скріншот з відео
паста, скріншот з відео

Все ретельно перемішуєте і все. Паста до вживання готова.

Раніше повідомляли, паста з TikTok від супермоделі Джіджі Хадід: дивовижний рецепт макаронів з горілкою.

Як повідомляв Знай.ua, рецепт варених Сирників від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "дієтичні".

Знай.uа писав, Євген Клопотенко розгромив свою кухню: "ножем не виходить відбиватися".