Стало відомо про те, що через кілька днів трансляції в українському дубляжі, телеканал 1+1 повернув серіал "Свати" в оригінальну озвучку, тобто, російською мовою.

У четвер, 22 липня глядачі знову почули звичну озвучку. Все завдяки лазівкам в законі, які знайшов мовник. Компанія вирішила поступово перекладати все на українську мову, а поки що, будуть показувати російські серіали в оригіналі.

Свати, фото: скріншот з серіалу
Свати, фото: скріншот з серіалу

Рішення було обумовлено негативною реакцією українців на дубльований продукт, які звикли дивитися на пригоди великої родини мовою оригіналу.

При цьому, 1 + 1 зазначає, що за українську мову стоятимуть горою: і гроші в дубляж продовжують вкладати, і проекти знімають тепер виключно українською мовою, а також запускають різні флешмоби.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Свати", кадри із фільму
"Свати", кадри із фільму

"Це рішення не в останню чергу обумовлено негативною реакцією на дубльований продукт з боку великої частини наших глядачів, які історично звикли до перегляду улюблених фільмів і серіалів саме в тому вигляді і з тим колоритом, з яким продукт був створений спочатку" - сказано в прес-релізі.

Скріншот з відео серіалу "Свати"
Скріншот з відео серіалу "Свати"

Автор закону Микола Княжицький вже відреагував на дану заяву телеканалу. Він написав пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Якщо серйозно, то в нормальній державі так бути не може. Це не просто неповага до закону. Це хамський виклик кожному українцю. І буде відповідь " - підсумував він.

Нагадаємо, як склалися долі акторів "Кадества" - від красеня "Макара" до татового синочка " гниди"

Як повідомляв Знай.ua, 66-річна зірка "Сватів" перетворилася на маленьку школярку: "Це дитинство"

Знай.ua писав, Валюха з "Сватів" перетворилася на Снігуроньку – ось як виглядає актриса через роки зйомок