Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео зі свого особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також вона має аккаунт в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі передплатників.

Цього разу 16-річна дівчина розмістила інтригуючий короткий ролик в Insta Stories. У кадрі можна помітити спеціальний мікшерний пульт на студії звукозапису. Маша відвідала маловідомого, але все ж успішного звукорежисера SERHII DESHURA, який співпрацював з сучасними знаменитостями: KAZKA, Mountain Breeze, Mariya Yaremchuk, sparks.b, Клей похмурого.

скріншот з Insta Stories

Маша Полякова заявила про свою гурт "Шви" у вересні 2020 року. Дівчина виконує роль солістки, а інші її друзі хлопці грають на гітарах. З жанром музики, яку вони творять, визначитися складно. Але це справді щось сучасне і екстраординарне.

Раніше ми писали про те, що Маша Полякова показала брутальний рок з напівголим гітаристом: вся в матусю

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "Націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження.

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "Біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш *ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг.