Відома українська виконавиця Світлана Лобода вже давно працює і живе в Російській Федерації, звідки частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,5 мільйонів чоловік.

З моменту випуску чергового синглу під назвою "Allo" пройшов цілий тиждень. Адже опублікувала нову роботу співачка 16 липня 2021 року.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

З того моменту Світлана встигла записати фанатам відеозвернення, в якому подякувала за дику активність, а також запропонувала розважатися у всіх місцях, де зручно. Робити це під її трек. Включати його дуже голосно, і танцювати в машині, на парковці або просто вдома.

А зараз вона опинилася біля величезної будівлі, з маленькою сумочкою в руці і в красивому вбранні.

"Чи думаєш про мене...", - пише Лобода в публікації.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Мій чоловік про мене не думає...💔", "Шикарна😍😍😍", "Всі думки про вас🤭🤩", "Як про вас не думати? Кожну секунду, думаю і розповідаю про вас, one 💘❤️🙌", "Звичайно думаємо, коли слухаємо ваші пісні😌 і це відбувається постійно♥️👌", "Завжди 😍🙌🙌❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч зняв перші 10 хвилин життя сина, кума Світлана Лобода не стрималася: "Рідні душі"

Як повідомляв "Знай.ua", спокуслива Світлана Лобода просить українців зробити це в басейні: "З мене подарунок"

Знай.ua писав, Світлана Лобода "націлилася на українські премії": у Насті Каменських і Тіни Кароль з'явилася конкурентка