Станом на 7-му ранку, сьогодні 24 липня 2021 року, ворог двічі порушував режим припинення вогню.

Поблизу Новоолександрівки були застосовані протитанкові ракетні комплекси. У той же час, біля населеного пункту Водяне, яке розташоване поблизу Донецька, ворог відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру.

До речі, на усі провокації окупантів, українські захисники дали достойну відповідь вогнем. Відповідно, бойових втрат серед військових ЗСУ немає.

Про порушення режиму тиші із боку збройних формувань Російської Федерації, українці повідомили представників ОБСЄ. Ситуація в районі проведення ООС контрольована. Українці продовжують дотримуватись режиму припинення вогню.

У той же час, впродовж минулої доби, 23 липня, на території, де проводиться операція Об’єднаних сил, зафіксовано 10 порушень.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Місця, де ворог обстріляв наші позиції:

біля с. Опитне.

поблизу Мар’їнки.

у бік Красногорівки.

поблизу Пісків.

біля Катеринівкин.

поблизу Павлополя.

неподалік Водяного.

Також зафіксовано обстріли приватного сектору Опитного із мінометів 120-го калібру.

Потрапив під обстріли і житловий сектор населеного пункту Мар’їнка, унаслідок місцевий мешканець дістав осколкові поранення. Наразі він знаходиться у медзакладі. Стан здоров’я – задовільний.

Окрім того, поблизу Луганщини помітилт безпілотний літальний апарат типу «Орлан-10», який перетинав лінію розмежування.

Слава захисникам України!

Нагадаємо На Донбасі ворожа куля поцілила у воїна ЗСУ, побратими відповіли гідно

Також Знай.uа писав Молодий льотчик пустив українців у своє небо: "В авіації не до емоцій - або ти, або тебе"

Як раніше повідомляв Знай.uа Український воїн-медик загинув на Донбасі, побратими увіковічнили у віршах: "Твої руки спасали життя"