Біллі Айліш, популярна американська співачка, порадувала шанувальників новим фото зі студії, де вона записує новий альбом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

«8 days. i hope you love it (8 днів. Сподіваюся, вам це сподобається)", - підписала вона загадковий знімок.

У коментарях фанати співачки пишуть, що дуже чекають нового альбому, і відзначають, що не можуть дочекатися його виходу.

"IM SO F*CKING EXCITED (я так схвильований)», «We will take care of it. I PROMISE (ми подбаємо про це. Обіцяю)", " What are you talking about? Billie has 900 million downloads for an album that has not even dropped yet (Про що ти говориш? У Біллі 900 мільйонів завантажень альбому, який ще навіть не вийшов)», «Cannot wait for us to take care of it (Не можу дочекатися, коли ми зможемо подбати про це)», «I will definitely love itt (мені це точно сподобається)», «Cannot wait to hear what you created (Не можу дочекатися, щоб почути, що ви створили)», - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

«You stans are extremely blind and obnoxious. These songs Billie has been dropping isn’t the good Billie we all know. The only good song she has dropped is Your Power (Ви стаєте надзвичайно сліпі і огидні. Ці пісні, які кидає Біллі, зовсім не та хороша Біллі, яку ми всі знаємо. Єдина хороша пісня, яку вона випустила, - Це Your Power)", - вважають інші.

Раніше повідомляли, Полякова не засне, Кароль закінчить кар'єру: Біллі Айліш роздяглася і вбила світ шикарними формами.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі: "Твоя…".

Знай.uа писав, Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті і розридалася: "Сподіваюся, ти відчуєш".