Вона із дитинства була не впевненою в собі дічинкою. Не вірили у свій талант. не могла повноцінно повірити у свій талант, бо ніхто навкруги у нього не вірив. Так сама про себе розповідає Дженіфер Лопес.

"Марк постоянно повторял мне, какой у меня прекрасный голос. Говорил: «Это голос внутри тебя, просто выпусти его наружу. Победи свою неуверенность». И однажды я почувствовала, что могу это сделать! Я актриса. Я певица. Это все я! Как только я поверила в себя, мир открылся для меня". ⠀

Вона стверджує, що таку мантру варто промовляти собі щодня. Дженіфер дуже сильна жінка, має шалену енергетику та силу волі.

Незважаючи на те, що була народжена у віруючій родині а також її виховання було досить строгим, вона зуміла вистояти. Мама змушувала її співати у хорі, вчила її поводитись як леді.

До того ж, мати Джей, навіть не замислювалась, що донька може мати свої власні мрії. Вона вже вирішила, що донька стане не кимось іншим, а саме юристом, як хочеться їй. Джей послухалась, але вчитись не змогла – її сили вистачило всього на семестр.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Саме тоді і почалася справжнє життя без підказок. Вона шукала роботу і підробляла у клубах танцівницею, бралася за зйомки у кліпах та рекламах.

Уже коли вона отримала свою першу роль, її карєра стрімко пішла вгору. Тепер її гонорари обраховуються шестизначними цифрами. Зараз у Дженіфер уже понад 8 альбомів, один із яких іспанською мовою.

До речі, протягом усієї карєри Дженіфер виглядає приголомшливо. А все тому, що має свої 51 рік, має свої секрети краси:

  • регулярно висипатись;
  • регулярно тренуватися;
  • вживати воду;
  • рухатись
  • повноцінно харчуватись.

Прислухайтесь до цих порад. Адже дивлячись на зовнішність Дженіфер Лопес – вони діють!

Нагадаємо, 54-річна Ольга Сумська перевтілилася в Дженіфер Лопес: "Спокусливий образ"

Також Знай.uа писав 51-річна Дженніфер Лопес проміняла нареченого на рок-зірку Ленні Кравіца

Як раніше повідомляв Знай.uа Український "Холостяк" покрутив на руках знамениті сіднички Дженіфер Лопес