Одразу після фінального випуску реаліті «Холостяк» Тімоті та його обраниця Катерина Сафарова підтримували романтичні відносини і навіть деякий час мешкали разом. Також, одного разу їх бачили на врученні музичної премії МУЗ-ТВ.

Проте, через деякий час, відомий репер був помічений у компанії іншої жінки. Фанати стверджували, що він знову зблизився із ще однією учасницею реаліт — Адель Вейгель.

У той же час, паралельно, Катерина також не втрачала часу і шзнову шукала пару. Ходили чутки, що вона відпочиває в Іспанії із таким собі Крістофером Ящинським.

Їх помітили, коли вони відпочивали на яхті. Сафарова виглядала досить щасливою.

У своєму акаунті Крістофер одного разу виставив фото, де фанати помітили Катерину. Його він загадково підписав "Дышу тобой".

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

До речі, Крістофер не проста особистість. Він створив найпопулярніший Youtube-канал, де розповідають про криптовалюту MMCrypto.

До того ж, він досить не бідний – за підрахунками він володіє заощадженнями в сумі близько 25 мильйонів доларів.

Не дивлячись на чутки, Катерина і Крістофер вважають за потрібне не коментувати чутки. Тож, чи є вони парою – достеменно не відомо. Проте, фанати уже не сумніваються у своїх здогадках.

Нагадажмо, Юля Зайка пішла стопами Анни Богдан і знайшла курорти дешевші, ніж в Україні: лайфхаки для відпустки від учасниці "Холостяка"

Також Знай.uа писав Зірка Холостяка описала "чоловіка мрії" і зізналася, хто злив пікантні знімки на проекті

Як повідомляв Знай.uа Анна Богдан повисла на шиї у "Холостяка" Заливако: нікого не соромляться