Учасниця шоу "Холостяк" Юлія Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка", розповіла про відпочинок в Албанії, з якої вона не так давно повернулася. А саме, розповіла вона про місцеву їжу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий пост з порадами з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Дівчина регулярно викладає публікації, і про все, що відбувається в її житті, ділиться в stories.
Зараз вона вирішила розповісти про їжу в Албанії. Місцева кухня, як розповіла Юлія, була сформована під впливом турецької та італійської. А ще, в їх харчовій термінології можна помітити слов'янські слова.
Це пов'язано з періодами завоювання країни. Наприклад, після приходу Османської імперії, більшість страв стали наближені до ісламських стандартів.
В цілому, вся вона середземноморська, і місцеві жителі при готуванні практично завжди використовують чорний перед і середземноморські трави.
🦐Популярні страви у албанців:
- Тав косі - тушкована телятина під пухнастим ковдрою з омлету, подається в глиняному горщику🍲;
- Спеца ме - перець, фарширований рисом і сиром😋;
- Основний гарнір - рис🍚;
- Дуже популярні страви з риби і морепродуктів 🐟 🦞 🐙 ;
- Ошаф - солодкі рисові пиріжки, непоганий десерт🧡;
- Каву люблять турецьку і еспресо☕.
Не можна не відзначити, що ціни значно нижчі, ніж в Україні, а також фрукти смачніші. З собою, в якості сувенірів вона рекомендує взяти баночку варення з інжиру, а також місцевий мед.
На знімках Юля "Зайка" вирішила показати, як вона там трапезувала, прямо на березі моря. Шикарно накритий стіл, і на його тлі не менш чарівна дівчина. Кадри дійсно заворожують.
Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка".
Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів
Як повідомляв портал Знай.ua, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу