Учасниця шоу "Холостяк" Юлія Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка", розповіла про відпочинок в Албанії, з якої вона не так давно повернулася. А саме, розповіла вона про місцеву їжу.

Новий пост з порадами з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Дівчина регулярно викладає публікації, і про все, що відбувається в її житті, ділиться в stories.

Зараз вона вирішила розповісти про їжу в Албанії. Місцева кухня, як розповіла Юлія, була сформована під впливом турецької та італійської. А ще, в їх харчовій термінології можна помітити слов'янські слова.

Це пов'язано з періодами завоювання країни. Наприклад, після приходу Османської імперії, більшість страв стали наближені до ісламських стандартів.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

В цілому, вся вона середземноморська, і місцеві жителі при готуванні практично завжди використовують чорний перед і середземноморські трави.

🦐Популярні страви у албанців:

  • Тав косі - тушкована телятина під пухнастим ковдрою з омлету, подається в глиняному горщику🍲;
  • Спеца ме - перець, фарширований рисом і сиром😋;
  • Основний гарнір - рис🍚;
  • Дуже популярні страви з риби і морепродуктів 🐟 🦞 🐙 ;
  • Ошаф - солодкі рисові пиріжки, непоганий десерт🧡;
  • Каву люблять турецьку і еспресо☕.

Не можна не відзначити, що ціни значно нижчі, ніж в Україні, а також фрукти смачніші. З собою, в якості сувенірів вона рекомендує взяти баночку варення з інжиру, а також місцевий мед.

На знімках Юля "Зайка" вирішила показати, як вона там трапезувала, прямо на березі моря. Шикарно накритий стіл, і на його тлі не менш чарівна дівчина. Кадри дійсно заворожують.

Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка".

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів

Як повідомляв портал Знай.ua, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу