Більшість із артистів чи акторів мають гіркий досвід до того, як стати популярним. Щоб стати знаменитими вони тяжко працювали. І не завжди ця робота приносила задоволення.

На Instagram акаунті розповіли про історії зірок до популярності

Наприклад Гарік Мартиросян за освітою лікар-невропатолог. Після закінчення університету три роки працював у медзакладі. Проте, після знайомства із КВН, покинув роботу.

Ченнінг Татум до акторської діяльності був стриптизером. До речі, ці навички йому стали в нагоді під час зйомок фільму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віра Брежнєва із багатодітної родини, яка ніколи не жила в достатку. Тому Віра була вимушена після навчання працювати посудомийкою в ресторані, або підробляти нянею.

Рената Литвинова із родини лікарів. Працювала нянею в лікарні і будинку пристарілих.

Джордж Клуні навчався погано в університеті. Тому, покинувши навчання вирушив підкоряти Голлівуд. Там підробляв у мосовках та зйомках в рекламі. Також працював продавцем взуття.

Паша Воля має філологічну освіту. Працював діджеєм. А перед тим , як влаштувався працювати на телебачення, підробляв на будівництві прорабом.

Меган Фокс підробляла продавцем фруктових коктейлів у костюмі ростової ляльки.

Хью Джекман почав свою акторську карєру із образу клоуна на дитячих святах.

Нагадаємо, "І сміх і гріх": Анна Трінчер і Jerry Heil забули про всі образи заради спiльного виступу

Також, Знай.uа писав Битва поколінь на кухні МастерШеф: Jerry Heil і Діма Каднай битимуться проти Наталії Могилевської і Павла Зіброва

Як раніше повідомляв Знай.uа Модель плюс-сайз Джоджо Бейбі з голими грудьми відтягнула маєчку так, що сильніше нікуди