Як відомо, не так давно на телеканалі СТБ стартував оновлений проект "МастерШеф", однак, тепер, замість звичайних українців і професійних кухарів, там брали участь зірки шоу-бізнесу.

Артисти розповіли, які у них враження залишилися від проекту, і цей ролик був опублікований на офіційному акаунті телеканалу в соціальній мережі Instagram.

Першою вирішила висловитися Наталія Могилевська. Вона каже, що проект дуже доброзичливий і приємний, так як найбільше на світ, більшість людей любить поїсти. Також, вразив її масштаб декорацій, масштаб кухні.

Яна також рада тому, що їй вдалося взяти участь у цьому проекті.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я реально рада отримати такий досвід, тому що в інших умовах я б просто не готувала" - коротко і лаконічно відповіла співачка.

Народного артиста Павла Зіброва також покликали, і він зазначив, що в умовах пандемії немає можливості часто бачитися колегами, а на зйомках вони великий відрізок часу проводять разом.

Олег Скрипка вважає, що це найкраще шоу, в якому йому коли-небудь доводилося брати участь.

У Дмитра Кадная потрапити на шоу було місцем, і всі його очікування були виправдані, так як йому сподобалося.

"На цьому тижні на кухні" МастерШеф. CELEBRITY " відбудеться кулінарна битва Зоряних поколінь. Їм доведеться повністю зануритися в неповторну атмосферу проекту!"- сказано в повідомленні під публікацією.

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач уявив собі МастерШефом і випадково спалив м'ясо

Як повідомляє портал Знай.ia "МастерШеф.Селебріті " 4 випуск: Надія Матвєєва розридалася на кухні через неочищеного кишечника.

Також Знай.ua писав, що Юля "Зайка" і Джесіка зганьбилися перед "колишніми" Мішиною на " МастерШеф.Селебріті"