Автомобілісти, які збираються потрапити в Крим з території Російської Федерації, вистоюють у величезних чергах під палючим сонцем, щоб заправити повний бак.

Про це розповіли в співтоваристві «Народний Ревізор», показавши кілометрові черги на автозаправних станціях перед в'їздом на Кримський міст.

"Збираєтеся у відпустку в Крим? Запасайтеся паливом! Перед перетином Кримського моста росіяни вистоюють кілометрові черги, щоб заправити свої авто повним баком палива», - написали автори повідомлення.

За їхніми словами, причину такого ажіотажу на заправках пояснили в соцмережах – самі росіяни скаржаться на те, що на окупованому півострові продають жахливо неякісне паливо.

Скрін, відео Народний Ревізор
Скрін, відео Народний Ревізор

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скрін, відео Народний Ревізор
Скрін, відео Народний Ревізор

Раніше портал Знай.uа писав, що Кримське сміття через потоп несе в Чорне море: екологічна катастрофа в регіоні.

Як повідомляв Знай.ua, над Києвом нависла незвичайна " хмара-ковадло: унікальне видовище зняли на камеру. Над столицею нависло незвичайне Хмара у формі ковадла, яке досить не часто можна побачити.

Також портал Знай.ua писав, що спека в Київській області змінилася штормом і градом з буревієм по всій території. У деяких регіонах Київської області переросли в град і шквальний вітер. Хвацько досягає 15-20 метрів в секунду.