Лілія Ребрик розповіла, як пройшов її тиждень. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик, зірка програми" Ранок з Україною "на телеканалі" Україна " регулярно ділиться зі своїми друзями і фанатами в соціальних мережах радощами і переживаннями. На Instagram знаменитості підписано 734 тисячі осіб, які активно відгукуються на кожен пост.

23 липня Лілія Ребрик опублікувала свій пост, в якому розповіла, що у неї пройшов напружений тиждень. При цьому вона зазначає, що не висипається.

Увесь тиждень робота non stop. У своєму робочому коктейлі я за ці 5 днів змішала: зйомки концерту, зйомки кіно, репетиції, знову зйомки. Все - до глибокої ночі або навіть до світанку. Не висипаюся, не наїдаюся, не встигаю побути вдома, де мене завжди чекає мій надійний тил. І ніяких літрів кави, не дай Боже, енергетиків чи алкоголю. Тримаюся суто на адреналіні! Зранку холодний лід або патчі на обличчя, щоб зняти набряки від безсоння, стакан води і погнали далі!
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Лілія Ребрик закликала своїх передплатників розповісти, як вони тримають себе у формі, коли необхідно сильно працювати. На що користувачі соціальної мережі Instagram відповіли.

Лімфодренажний самомасаж для обличчя відмінно справляється! І самомасаж Гуаша! Спробуйте!🔥 "; "Просто Ви всім цим живете і робите з задоволенням, робота в кайф звідси і адреналін🔥 🔥"; "обійняти своїх улюблених хоча б хвилиночку
, - відповідають вони.

Раніше повідомляли Лілія Ребрик підказала жінкам секрет правильного поцілунку: "підвищує імунітет, спалює калорії".

Як повідомляв Знай.иа, Анатолій Анатоліч недорахував власних дітей: "де чиї?".

Знай.иа писав, Лілія Ребрик пошкодила ногу, Андрію Дикому довелося нести кохану на руках: "два тижні на знеболюючих".