У свіжому випуску телепередачі "Світське життя" відома співачка зізналася, що близько півтора року була у страшній депресії. Усе через те, що боялася захворіти на COVID.

До того часу, поки артистка не отримала усі необхідні дози вакцини і ковід-паспорт, вона боялася виходити із дому. І хоч вона дуже любить подорожувати, все ж страх стати жертвою пандемії був сильнішим.

До речі, щепитися від коронавірусу співачка також боялася не менше, ніж захворіти. Проте згодом, зібралася і таки вакцинувалася. Реакція на щеплення була не страшна – як і звичайно протягом 48 годин боліло місце уколу. Проте після вакцинації зникла депресія разом із страхом захворіти.

До речі, Лайма Вайкуле вакцинувалася однією із перших у Латвії.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У інтерв’ю Лайма також розповіла про те, як на відстані записувала кліп разом із популярним українським виконавцем MONATIK.

Пісню "УВЛИУВТ на улице Пикадилли" записали ще рік тому. Проте і запис пісні і зйомки кліпу відбувались на відстані, у різних країнах. На зйомках Світського життя, артисти вперше разом, на одній сцені, виконають спільну пісню.

"Коли я його вперше побачила, зрозуміла, що це такий незвичайний, неймовірний музикант. Тому, я теж мріяла разом заспівати. Коли мені зателефонували від Діми і запитали, чи згодна я заспівати дует, я жодної хвилини не думала: "Так, звичайно! Мені цікавий будь-який експеримент, а ще й з талановитою людиною". Це ж щастя", – поділилася зірка.

Нагадаємо, Дмитро Монатік ніжно обійнявся з Лаймою Вайкуле: "Я вас обожнюю"

Також Знай.uа писав Лайма Вайкуле гнучким тілом кинула виклик Леонтьєву: "У звичному ритмі..."

Як раніше повідомляв Знай.uа "Мрію про "Рандеву" з тобою": Філіп Кіркоров звернувся до запальної білявки з Латвії