Юрій Бардаш - саме та людина, яка колись придумала групу «Гриби», а заодно і закрила її. Зараз Юрій-продюсер, і більше займається розкруткою інших виконавців. Про це він розповів у програмі «Світське життя» телеведучій Катерині Осадчій.

Він зізнався, що йому соромно за пост про зради першої дружини Луни, в якому написав, що «з баби попиту немає». Які стосунки у Юрія Бардаша з колишньою дружиною Місяцем зараз, він розповів Осадчій.

"Те, як ви її звинувачували в зрадах з вашим другом, можна було розбирати на цитати. У вас є спільна дитина, чи вдалося вам налагодити відносини?", - запитала ведуча.

«У мене тоді не вистачало культури, і усвідомлення того, що відбувається. Тому все вилилося в "каналізацію", людей повеселило, на цитату розкидали. Що можу сказати? Ми в хороших відносинах з Христиною. Бережіть своїх дружин, всі чоловіки, і не повторюйте моїх помилок. Але, якщо ви їх вже зробили, теж не партеся, а спробуйте дістати в собі все краще і почати жити по-новому», - порадив він.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Наркотики він теж вже не вживає і навіть не п'є. Стати на шлях істинний допомогла поїздка в Почаївську лавру.

"Дуже цікавий персонаж, якщо послухати його... з Дудя пам'ятаю... мислить не так, як багато... начебто і ненормальний, але щось в ньому є...", "Як жінка змінює чоловіка...", " Ну, знайшов сили і розуму відмовитися від поганого, і молодець, нехай буде щасливим», - схвалюють позицію Бардаша коментатори.

Нагадавши, Олександр Пономарьов провів безсонну ніч з чоловіком Тоні Матвієнко Арсеном Мірзояном: "як це добре".

Раніше ми писали про те, що СБУ направила в Мінкульт новий лист з проханням прибрати ім'я Філіпа Кіркорова з " чорного списку", тому що він більше не загрожує нацбезпеці України.

Також "Знай.uа" писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!". Артист вказав на важливі речі