Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно в Stories виконавиця опинилася поруч з чоловіком Олексієм Потапенко. Вони перебували на одній зі стоянок і прощалися, так як Анастасія відправлялася на гастролі.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

І перед цим артистка порадила українцям ознайомитися з майбутнім музичним заходом, який пройде 24 серпня, до Дня Незалежності.
А зараз вона нагадала про концерт, який пройшов у п'ятницю, 16 липня, в Буковелі.

"Буковель! Спасибі всім, хто прийшов і разом зі мною співав, танцював і кайфував від цього вечора!🥰❤", - написала Каменських у публікації з фрагментами минулого шоу.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

"Це кайф ❤️🔥❤️🔥❤️🔥", "Кайф!❤🔥", "Як круто🔥🔥🔥", "Виступ як завжди🔥(", "Прекрасно все, Настя, балет, музиканти, бажаю успіху в кар'єрі🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Це було нереально😍😍😍😍, і все ж, Діва😍😍😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських загіпнотизувала формами в "дірявих" колготах: "Ідеальна фігура"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських розсекретила ласкаве прізвисько для Потапа: без кицьок і зайчиків

Знай.ua писав, чоловік Каменських Потап геть виснажився через риболовлю: "Настюха ляпас вліпила з самого ранку"