Представник Всесвітньої організації охорони здоров'я зробив прогноз щодо закінчення пандемії коронавірусу. Про це повідомляє телеграм-портал ПУЛЬС України.

За словами глави ВООЗ Тедроса Гебрейесуса, для цього потрібно забезпечити імунізацію більше десяти відсотків населення до вересня, 40% — до кінця року і 70% — до середини наступного року. Якщо ці фактори будуть присутні, то в середині 2022 пандемія коронавірусу зійде нанівець.

Коронавірус, фото gettyimages
Коронавірус, фото gettyimages

"Це найважливіші етапи, які ми повинні досягти разом, щоб припинити пандемію. Пандемія закінчиться, коли світ вирішить покласти цьому край, оскільки рішення в наших руках", — зазначив він.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відзначимо, що спалах захворювання був зафіксований в кінці 2019 року в місті Ухань. Вже 3 січня ВООЗ заявила, що цей спалах є надзвичайною ситуацією. 11 березня 2020 року поширення COVID-19 оголосили пандемією.

Всього було зареєстровано 191 випадок захворювання, понад 4,1 мільйона осіб померли.

Нагадаємо, раніше По Україні йде хвиля закриття десятків шкіл: батьки виходять на страйки і "атакують" Верховну Раду

Як повідомляє портал «Знай.uа» Індію "пожирає" спалах коронавірусу, тіла спалюють прямо на вулиці: "більше крематоріїв..."

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу. Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет заявив про те, що діти повинні йти в школу. Новий навчальний рік у МОН традиційно планують розпочати 1 вересня.