В Одесі пляжі вкрилися водоростями, а вода позеленіла. Відповідне відео оприлюднили у спільноті "Одеса як вона є".

На оприлюднених кадрах видно, що море перетворилося на мерзенну зелену субстанцію, а берегова лінія повністю покрита заростями водоростей. При цьому бруд і сморід не заважають туристам відпочивати – вони лежать і загоряють на своїх шезлонгах.

"Тому рекомендують поки не купатися в морі!", - підписали Відео його автори.

Скрін, Одеса як вона є
Скрін, Одеса як вона є

Скрін, Одеса як вона є
Скрін, Одеса як вона є

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Передбачувано...", "По ходу, в цьому році не бувати мені на морі", "Це петрушку з Привозу змило, чи що?", "Прям не море, а якийсь зелений борщик...", "Не був на морі ще не разу. Я один, напевно, такий, Та якось і не тягне", - дивуються українці.

Скрін, Одеса як вона є
Скрін, Одеса як вона є

Скрін, Одеса як вона є
Скрін, Одеса як вона є

Дісталося і власникам пляжів, які не почистили свою територію.

"Було б непогано, якби орендарі пляжів їх чистили від сміття і водоростей", "Фууууу-тільки приїжджі можуть сюди приїжджати, в це море смердюче-брудне», «Бидло сервіс по-одеськи: лежаки розставимо так, що ліктями будеш сусіда чіпляти, водорості прибере хтось інший", "А до когось це ще не дійшло? Що все собаче г*вно і сміття з усього міста змило в море? І без різниці, на якому пляжі. Вся акваторія буде чиститися кілька тижнів, а одеські пляжі, огороджені хвилерізами, і того довше!», - пишуть одесити.

Скрін, Одеса як вона є
Скрін, Одеса як вона є

Скрін, Одеса як вона є
Скрін, Одеса як вона є

Разом з тим, не всі пляжі в такому жахливому стані.

"В Аркадії сеголня з ранку море шикарне... кришталево чиста вода... прохолодна", "Не знаю, я зараз в Коблево на морі. Все відмінно, море чисте", "Стан пляжів сильно залежить від місця. На Чкаловському пляжі сьогодні чиста і прозора вода, правда підходи до пляжу загиджені сміттям», - повідомляють коментатори.

Нагадавши, Чорне море заполонили медузи, українцям назвали топ-5 альтернативних місць для відпочинку: лимани, каньйони та озера

Також Знай.ua писав Полчища медуз на Азовському морі вивозять екскаваторами, пахне безбожно: відпочинок зіпсований

Як раніше повідомляв Знай.ua Кирилівку атакували полчища медуз, відпочивати стало нестерпно: "ситуація близька до катастрофи"