На Азовському морі медуз почали вивозити екскаватором. З'явилося відео, як це роблять у місті Приморський посад, передає портал РИА Мелітополь.

Прямо з гарячого півдня Запорізької області прийшли вельми сумні новини. Тим українцям, яким "пощастило" відпочити на березі Азовського моря влітку 2021 року не позаздриш.

Спочатку з'явилася інформація, що медузи заполонили пляжі Кирилівки. Великих медуз просто викидають хвилі на берег. Кілька дітей вже постраждало від укусів медуз.

Згодом з'явилася інформація з міста Приморський посад в Мелітопольському районі Запорізької області. Там величезна кількість медуз довелося прибирати за допомогою спеціальної техніки.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Прісноводна медуза, фото з instagram
Прісноводна медуза, фото з instagram

Безхребетні настільки щільно влаштувалися на пляжі, що відпочиваючі не могли наблизитися до води. Проблему вирішували за допомогою екскаватора. На відео можна побачити, як техніка прибирає різні медузи.

Крім цього, відпочиваючі розповідають, що вода в Азовському морі місцями схожа на желеподібну масу, тому алергічні реакції і роздратування тут не рідкість.

Раніше портал Знай.uа писав, що Кримське сміття через потоп несе в Чорне море: екологічна катастрофа в регіоні.

Як повідомляв Знай.ua, над Києвом нависла незвичайна " хмара-ковадло: унікальне видовище зняли на камеру. Над столицею нависло незвичайне Хмара у формі ковадла, яке досить не часто можна побачити.

Також портал Знай.ua писав, що спека в Київській області змінилася штормом і градом з буревієм по всій території. У деяких регіонах Київської області переросли в град і шквальний вітер. Хвацько досягає 15-20 метрів в секунду