Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість потрапила в скандал на шоу "Співають всі" - Анастасія негативно відреагувала на учасницю-блогерку, заявивши, що місія дівчини їй незрозуміла. За учасницю заступилися зірка TikTok, візажист і співзасновник Whynot house Олег Машуковський, а також капітан "сотні" на проекті Наталія Могилевська. Артисти спробували довести Приходько, що блогерство - величезна праця.

Сама ж співачка в пості на своїй сторінці привела в приклад кумирів свого дитинства - Віктора Цоя, персонажів серіалу "Бригада" та інших.

Також в Сторіс зірка назвала Машуковського, який не приховує свою сексуальну орієнтацію, "мужиком з накладними цицьками" і показала знімок блогера в образі ефектної блондинки дрег-квін.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

instagram.com/prykhodko_official/

"...Мені здається, якщо буде бійка, ці нафарбовані мужики сховаються за жінку і будуть кричати "не бийте мене по обличчю, я їм працюю" або "жах, я боюся ніготь зламати" і якраз зараз ми повертаємося до того, що жінка і в палаючу хату увійде, і коня на скаку зупинить... все сама!

У чому я не права, поясніть мені?

P. S. Дорогий мій хлопчик @mashukovsky ! Я все побачила і я приймаю твій виклик! Я приїду в дім @whynot_ house щоб особисто сказати, що я думаю про тебе☺ так, що чекай! Сподіваюся, ти не злякаєшся!"